banner249

DTO üyeleri ne müjde

Denizli Ticaret Odası(DTO); Denizli Tekden Hastanesi ve Denizli Özel Ege Hastanesi ile, üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması için protokol imzaladı. Buna göre, Denizli Özel Ege Hastanesi DTO üyeleri ile protokol kapsamındaki yakınlarına %40; Denizli Tekden Hastanesi ise %15 indirimli özel tarife uygulayacak.

DTO üyeleri ne müjde
banner240

Denizli Ticaret Odası’nın üyelerine, indirimli sağlık hizmeti verilmesi için Denizli Özel Ege Hastanesi ve Denizli Tekden Hastanesi ile protokol imzalamasının ardından bir açıklama yapan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, üyelerimizin Denizli Tekden Hastanesi ve Denizli Özel Ege Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması için protokol imzaladık. Protokol kapsamında üyelerimizden gerçek kişilerle, anonim şirket, limited şirket, komandit ve kollektif şirketler ile kooperatifler gibi tüzel kişiler ve ortakları, yönetim kurulu üyeleri ya da yetkili müdürleri ve eş, anne, baba ve çocuklar gibi birinci dereceden yakınları bu haktan yararlanabilecekler. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Erdoğan ayrıca, DTO üyelerine %40 indirim uygulayacak Denizli Özel Ege Hastanesi ile %15 indirim uygulayacak Denizli Tekden Hastanesi’nin sahipleri ile idarecilerine de yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. Erdoğan, son olarak “Üyelerimizin bu hizmetten yararlanabilmesi için Denizli Ticaret Odası Üyelik Kimlik Kartı’nı beyan etmesi veya Denizli Ticaret Odası’ndan ücretsiz alacağı güncel Oda Kayıt Belgesi’ni, tüzel kişilerde belgenin altında şirket ortakları, yönetim kurulu üyeleri ve yetkili müdür isimleri de yer alacak şekilde, söz konusu sağlık kuruluşlarına gitmeleri gerekiyor.” hatırlatmasında bulundu.

DENİZLİ ÖZEL EGE HASTANESİ’NDEN %40 İNDİRİM

İmzaların atılmasının ardından yürürlüğe giren protokole göre, Denizli Özel Ege Hastanesi’nde, DTO üyeleri ile protokolde belirtilen yakınlarına, sigorta katılım payı hariç muayene ücreti hasta katılım payı üzerinden %40 indirim uygulanacak. Hastane tarafından dışarıdan hizmet alınan laboratuvar, patoloji, nükleer tıp ve MR ücretleri hariç ameliyat, tetkik ve tahlil laboratuvar ile diğer işlemlerde ve yatarak tedavi hizmetlerinde de %30 indirim olacak. Tüm bu indirim oranları, DTO üyeleri ile protokolde belirtilen yakınlarına özel olarak, Denizli Özel Ege Hastanesi’nin kadrosunda yer alan hekimlerin plastik cerrahi hariç hizmetlerinde geçerli. Hastaların isteğiyle, dışarıdan getirilen hekimler tarafından yapılan muayene, tetkik, tahlil, laboratuvar, ameliyat ve diğer işlemlerde ise, protokolde belirtilen indirim oranları uygulanmayacak!

DENİZLİ TEKDEN HASTANESİ’NDEN %15 İNDİRİM

DTO üyeleri ile ilgili protokolde belirtilen yakınları, Denizli Tekden Hastanesi’nde ise, sigorta katılım payı hariç muayene ücreti hasta katılım payı üzerinden %15 indirim hakkından faydalanacak. Ayrıca, ameliyat ve müdahalede kullanılan özellikli sarf niteliğindeki malzeme ücreti hariç ameliyat, hastane tarafından dışarıdan hizmet alınan laboratuvar, patoloji, nükleer tıp ve MR ücretleri hariç tetkik ve tahlil laboratuvar ile diğer işlemlerde de %15 indirim uygulanacak. Günübirlik yatış ve yatarak tedavi hizmetlerinde de, DTO üyeleri ile ilgili protokolde belirtilen yakınlarına %15 indirim olacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 09:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER