banner249

DTB delegeleri TOBB Genel Kurulu’na katıldı

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve DTB’nin Genel Kurul Delegeleri; Halil Pekdemir, Yüksel Tanrıkulu, Özay Tanrıverdi, Ömer Lütfi İnamlıca ile DTB Genel Sekreteri Ali Şahin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ankara’da gerçekleşen 74. Genel Kurulu’na katıldı.

DTB delegeleri TOBB Genel Kurulu’na katıldı
banner240

TOBB Genel Kurulunda, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel İdare Kurulu ve konsey seçimleri yapılırken, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. DTB Başkanı İbrahim Tefenlili Borsalar Konseyine seçildi.

TOBB’da yapılan seçimi değerlendiren DTB Başkanı Tefenlili “Delegelerimizle birlikte demokratik hakkımızı kullanmak için Ankara’ya giderek TOBB Genel Kurulunda oyumuzu kullandık. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu yeniden başkan seçmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da dediği gibi; hedeflerimiz büyük, Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak. Bunun için iş dünyası olarak var gücümüzle çalışacağız. Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığı’nın ve yeni Yönetim Kurulu’nun vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER