banner249

Doğan; "Evde Bakıma Yeni Bir Boyut Kazandıracağız"

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, “İlçemizdeki STK ve hayır kurumlarıyla birlikte hareket edip, yaşlılarımızın bakımları gibi yeme-içme ihtiyaçlarını da karşılayacağız. Merkezefendi’de kimse kendini yalnız hissetmeyecek. Biz böylesine bir durumda, bize ne bu büyükşehirin hizmeti demeyeceğiz. Bizim dönemimizde kimsenin eli havada kalmayacak” dedi.

Doğan; "Evde Bakıma Yeni Bir Boyut Kazandıracağız"
banner240

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, gitmedik sokak bırakmıyor. Merkezefendi’yi karış karış dolaşan ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Şeniz Doğan, “Tüm projelerimizin merkezinde insan var. Sizlerden aldığımız geri dönüşlerle şekillendirdiğimiz projelerimizi sizlerin yararına olacak şekilde hayata geçireceğiz. Yaşlılarımız için geliştirdiğimiz projemiz ile Merkezefendi’de kimse kendini yalnız hissetmeyecek” dedi. Doğan, Kaleiçi Çarşısı, Bayramyeri, HT Grand Tekstil, Aya Residance ve Tower Center sitesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip projelerini anlattı. 



MİLLET İTTİFAKI’NDAN BAYRAMYERİNE ÇIKARMA

 Millet İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile birlikte Bayramyeri ve Kaleiçi’ne çıkarma yaptı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan adaylar, projelerini anlatarak, destek istedi. Şeniz Doğan, kısa süre içerisinde Bayramyeri ve Kaleiçi Çarşısı’nın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceklerini söyledi. 

MERKEZEFENDİ’DE YAŞLILAR BİZLERE EMANET

 Vatandaşların sorun ve şikayetlerini tek tek not alan ve çözüm yollarını anlatan Şeniz Doğan, evde yaşlı bakımı projesinin detaylarını paylaştı.  Doğan “Bizleri büyütüp besleyen, bugünlere gelmemizi sağlayan büyüklerimiz için geliştirdiğimiz projemiz ile yaşlılarımıza vefa borcumuzu ödemeliyiz. İlçemizde yaşayan yaşlılarımıza evde bakım hizmetlerini ilçe belediyesi olarak sağlayacağız. Temizlik ve bakımın dışında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek servisi de yapacağız” dedi. 



“HAYIRSEVERLER İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Vatandaşların çok önemsediği projenin, alışılagelmişin dışında bir uygulama olarak değerlendirildiğini belirten Şeniz Doğan, “İlçemizde bakıma muhtaç yaşlılarımızın ve yatağa bağımlı dar gelirli yurttaşlarımızın kişisel bakım ve ev temizliğini yapacağız. Bunun yanı sıra ilçemizde faaliyet gösteren hayırsever iş insanlarımız ve STK’lar ile bir araya gelerek, alışılagelmiş evde bakım hizmetinin yanı sıra yaşlılarımızın yeme içme gereksinimini de karşılayacağız” dedi.


KİMSENİN ELİ HAVADA KALMAYACAK

Ekiplerimiz ile yaşlılarımızın üç öğün sıcak yemek yemelerine yardımcı olmak istiyoruz. Söz veriyoruz, Merkezefendi’de kimse kendini yalnız hissetmeyecek. Biz böylesine bir durumda, bize ne, bu büyükşehirin hizmeti demeyeceğiz. Bizim dönemimizde kimsenin eli havada kalmayacak” dedi. 




BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Çalışmaları kapsamında daha sonra HT Grand Tekstil, Aya Residance ve Tower Center sitesini ziyaret eden Şeniz Doğan, seçmenler tarafından başkan gibi karşılandı. Projeleri vatandaşlar tarafından çok beğenilen Doğan, Merkezefendi’nin her mahallesinde, her sokağında, insan odaklı değişimin, hissedileceğini söyledi. Doğan, “Artık bir şeylere dur dememin zamanı geldi. Birlik beraberlik içinde değişimi sağlayacağız. Hep birlikte, ortak akılla ve insanı merkeze koyan bir yönetim anlayışı ile Merkezefendi’yi gülümseyen mutlu insanların kenti haline getireceğiz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER