banner249

Divarcı; “biz kadını, kadınlarımız da Pamukkale’yi yüceltecek”

Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Kadınların yalnızca özel günlerde hatırlanacak bireyler olmadığına dikkat çeken Divarcı; ‘Yaşamın ve emeğin adı olan bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Divarcı; “biz kadını, kadınlarımız da Pamukkale’yi yüceltecek”
banner240

Pamukkale’nin ‘Kadınların ellerinde’ yükseleceğine dikkat çeken Ahmet Divarcı; açıklamasında ‘Biz kadınlarımıza, kadınlarımız da Pamukkalemize değer kazandıracak’ ifadelerine yer verdi.

Kadına değer verilmeyen toplumların ilerlemesinin mümkün olmayacağına dikkat çeken Divarcı sözlerine şöyle devam etti: “Kadın demek hayat demektir. Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Bizler de bu gerçekle kadınlarımızın bu yoldaki engellerini aşmaya yardımcı olacak; kadınları iş ve sosyal yaşamda destekleyecek projelerle geleceğimizin müjdesini verdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımıza bizler de göreve geldikten sonra; ‘Kreşlerimiz’, ‘KEP’, ‘KÜP’ ve sosyal projelerimizle yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Tüm dünya, ülkemiz ve ilçemizdeki kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER