banner249

DENTUROD, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Denizli tarihindeki en büyük reklam kampanyası ‘Denizli Seni Çağırıyor’a imza atan Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Çalışmalarınızla Denizli’yi her alanda tanıtıyorsunuz, her fırsatta bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi.

DENTUROD, Başkan Zolan’ı ziyaret etti
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Dünyanın metropol kentleri arasında bulunan ve 15 milyondan fazla nüfusu ile Türkiye'nin en kalabalık ili olan İstanbul’da tanıtım rüzgarları estiren Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni çalışmaları nedeniyle tebrik eden DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Osman Zolan’a sürdürdükleri çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Turizmciler olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızla Denizli’yi her alanda tanıtıyorsunuz, her fırsatta bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz Denizli tarihindeki en büyük reklam kampanyası büyük ses getirdi. Denizlimizin tanıtımı adına sürdürdüğünüz çalışmalar bizler içinde heyecan verici ve moral kaynağı oldu, emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Denizli’nin algısı ve bilinirliğine yönelik çalışmalarımız devam ediyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’nin güzelliklerini herkese tanıtmak için yoğun uğraşlar verdiklerini belirterek; “Şehrimizin güzelliğini herkes duyup, bilip, merak etmeli. Denizlimizin algısı ve bilinirliğine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu şehirde turizm faaliyetlerinin gelişmesi adına Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Hem Denizli hem de turizmciler kazanıyor

Yapılan çalışmalar sayesinde hem turizmcilerin hem de Denizli’nin kazanacağına dikkat çeken Başkan Osman Zolan, “Denizli’de dört mevsim turizm faaliyetleri olduğunu herkesin bilmesi adına sürdürdüğümüz çalışmalar sonuç getiriyor. Denizli turizmine katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. DENTUROD ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projelerimizin de sonuç vermesi bizleri mutlu ediyor. Ben bu konuda gayret gösteren arkadaşlarıma, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER