banner249

''Denizli’ye kadın eli değmeli''

AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Fatma Subaşı, düzenlediği toplantıyla projelerini ve Denizli’nin sorunlarını kamuoyu ile paylaştı.

''Denizli’ye kadın eli değmeli''
banner240

29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Tavaslı Fizik Mühendisi Fatma Subaşı, düzenlediği toplantıyla projelerini ve neden aday adayı olduğunu açıkladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda gazeteciler ile buluşan Subaşı, uzun yıllar yurt dışında olduğunu ve 2015 yılından buyana Denizli’de olduğunu belirtti. AK Parti Kadın Kollarında siyasete başladığını belirten Subaşı, siyasette kadınların daha çok yer alması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu ifade etti.

Denizli için önemli projelerin olduğunu ve kentin sorunlarını yaptığı bir anket ile belirlediğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Subaşı; “ Artık Denizli’ye bir kadın elinin değmesinin zamanı geldi. Yaptırdığım anket ile Denizli’nin sorunlarını ve halkın taleplerini ortaya çıkarttım. Bununla ilgili projeler hazırladım ve bu projelerimi Cumhurbaşkanımız ile paylayacağım” dedi.

Denizli’nin şu anda en büyük sorunun yollar, trafik ve ulaşım olduğunu belirten Subaşı, göreve geldiği takdirde bu sorunlara el atacağını ve Denizli’yi vizyon kent haline getireceğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER