banner249

Denizlisporlu yöneticiler lösemili çocukları unutmadılar

Denizli protokolünün saygın isimleri Valimiz Sn. Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ahmet İbanoğlu, Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulumuz Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek için maske takıp, fotoğraf çektirdi.

Denizlisporlu yöneticiler lösemili çocukları unutmadılar
banner240

Dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Valimiz Sn. Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ahmet İbanoğlu, Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulumuz Lösemili Çocuklar Haftası’na dikkat çekmek amacıyla fotoğraf çektirdi.

Sadece Lösemili Çocuklar Haftası’nda değil her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını ifade eden Başkanımız Ali Çetin, “Taraftarlarımız maç sonu kutlamasında lösemili çocuklarımızı unutmadı, futbolcularımızda lösemili çocuklar konusunda oldukça hassas. Bizlerde onların yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla böyle bir fotoğraf çektirdik. Bu duyarlılığı toplumumuza aşılamamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER