banner249

Denizli’nin o mahallesine renkli aday

Denizli’nin Merkezefendi Servergazi Mahallesi Muhtar Adayı Aysel Menteş Vatandaşa Cart Curt Yok sloganıyla yola çıkarak vatandaşın sorunlarıyla ilgileneceğini bu yüzden muhtar adaylığını koyduğunu ifade etti.

Denizli’nin o mahallesine renkli aday
banner240

Bir zamanların sevilen dizisi bizimkiler dizisi oyuncusu rahmetli Aykut Oray’ın canlandırdığı karakterin Vatandaşa Cart Curt Yok kelimesi Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi Muhtar adayına ilham olup Vatandaşa Cart Curt edilmez sloganıyla yola çıkan Servergazi Mahallesi Muhtar Adayı Aysel Menteş, 31 Mart’ta yapılacak olan muhtar adaylığımızı koymamızın sebebi yıllardır bu mahallede yaşıyorum. Bu mahalleye daha güzel hizmetler kazandırmak için muhtar adaylığını koydum” diye konuştu.

SERVERGAZİ MAHALLESİNE KADIN ELİ DEĞECEK

Aynı zamanda kitap yazarı olan Aysel Menteş, “Servergazi Mahallesine faydalı hizmetler sağlamak için yola çıktığımızda insanların bizlere karşı teveccühü de oldu. İnsanlar renkli simalar gülen yüzlü insanlar görmek istiyor. Servergazi Mahallesine bir bayan eli değmesi gerekiyor.  Mahallem için her türlü çalışmaya hazırım. Servergazi Mahallesi sakinleri 31 Mart’ta bize bunu layık görür ise hizmet etmeye her daim hazırız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER