banner249

Denizlili otobüs firmasının iflas kararı bozuldu

Yaklaşık 4 ay önce konkordato talebinde bulunan Pamukkale Turizm için iflas kararı verilmişti. Bu kararı ise Bölge İdare Mahkemesi bozdu.

Denizlili otobüs firmasının iflas kararı bozuldu
banner240

Denizlili firma olan Pamukkale Turizm, yaklaşık 4 ay önce konkordato talebinde bulundu. Firmanın konkordato ilanıyla başlayan süreçte İzmir İcra İflas Müdürlüğü’nün çağrısıyla toplanan 462 alacaklıdan 442’si firmanın faaliyetine devam etmesi yönünde oy kullanmış ve bu kararın ardından Pamukkale Turizm’in iflas masası nezaretinde çalışmasına onay çıkmıştı.

Bu kararın alınmasından sonra ise Pamukkale Turizm’in iflas dosyası Bölge İdare Mahkemesi’ne gitti. Dosyayı değerlendiren mahkeme, Pamukkale Turizm için verilen iflas kararını bozdu. Karar hem firma yöneticileri hem çalışanları hem de seyahatlerde Pamukkale Turizm’i tercih edenleri memnun etti.

Pamukkale Turizm için alınan bu kararın sevinci, firmanın bölge müdürlüğünü yapan Ali Yılmazer tarafından “Arkadaşlar! Bölge İdare Mahkemesi şirketimiz hakkında verilen iflas kararını bozmuştur. Bu filmin böyle bitmeyeceğine ve kim ne yaparsa yapsın eninde sonunda adaletin tecelli edeceğine hep inandık. Çünkü her zaman hak yerini bulur ve haklı olan kazanır. Keyifli yolculuklara devam” kelimeleriyle sosyal medya hesabından duyuruldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER