banner249

Denizlili minik yardım bekliyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ikamet eden minik Turgut yardım bekliyor.

Denizlili minik yardım bekliyor
banner240

Karnı şişen ve çekmiş olduğu acılardan dolayı devamlı ağlayan minik Turgut’un annesi Cansu Akkuş’un gitmediği hastane kalmamış ama çocuğunun derdine derman bulamamış.

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesi Karakova Mahallesi’nde ikamet eden 2.5 yaşındaki Turgut Akkuş’un hastalığının ne olduğu bulunamıyor. Annenin tek isteği ise oğlunun sağlığına kavuşması. Oğlunu Denizli Devlet Hastanesi’ne çok defa götürdüğünü, doktorların bir çok defa muayene ettiğini, hatta parça alınarak tetkiklerin yapıldığını ifade eden çaresiz anne Cansu Akkuş, oğluna Denizli’de teşhis konulamayınca Aydın’a, oradaki Devlet Hastanesi’ne de götürdüğünü, orada yapılmış olan tahlil sonuçlarının da temiz çıktığını, parça aldıklarını, onların da teşhis koyamadıklarını, ama oğlunun karnının hala şiş olduğunu ve bir türlü inmediğini, bazen görünce korkulacak şekilde şiştiğini, oğlunun çok rahatsız olduğunu ve devamlı ağladığını dile getirdi.

YARDIM EDİN!

Oğlunun karnındaki şişlik sebebi ile devamlı yorgun ve halsiz olduğunu, şişlik nedeni ile bazen nefes almakta bile zorladığını belirten çaresiz anne Cansu Akkuş,  oğluna yardım edecek bir doktor aradıklarını, herkesten yardım beklediğini, çocuğunun çektiği acılara kendinin de dayanamadığını, hastalığa hiçbir yerde çare bulamadıklarını söyledi.

2.5 yaşında olan Turgut Akkuş ise rahatsızlığı sebebi ile annesinin yanından ayrılmıyor ve çaresiz gözler ile sağlığına kavuşmayı bekliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER