banner249

Denizlili ihracatcının dört gözle beklediği Türk Eximbank açıldı

Denizli ihracatçıları için büyük kolaylıklar ve avantajlar sağlayacak olan Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Denizlili ihracatcının dört gözle beklediği Türk Eximbank açıldı
banner240

Denizli İhracatçılar Birliği’ndeki açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan katıldı.

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, “Şimdiye kadar irtibat bürosu olarak hizmet verdiğimiz Denizli’de bundan böyle şube olarak faaliyet göstereceğiz. Denizli şubemiz Isparta, Afyonkarahisar, Uşak ve Burdur gibi irtibat ofislerine de hizmet verecek.Denizli’de 1.071 ihracatçımız bulunuyor. Bunlardan 300’ü Türk Eximbank ile çalışıyor. Hedefimiz ihracatçılarımızın tamamıyla çalışmak” dedi.

Türk Eximbank’ın Denizli İrtibat Bürosu’nun Denizli Şubesi’ne çevrilmesinin ihracatçılar için çok büyük fırsat olduğunu belirten Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Sayın Süleyman Kocasert, “Türk Eximbank, bugüne kadar Denizli’de açılmış olan bankaların en hayırlısı. 10 milyar TL’ye çıkarılmış sermayesiyle dün olduğu gibi şimdi de yanımızda. Türk Eximbank’ın ilimizde şubeleşiyor olması şüphesiz ki, ihracatçılarımızın finansmana daha çabuk ve daha kolay erişimini sağlayacak. Denizli, Türkiye ihracatının en önemli aktörlerinden birisi konumunda ve yıllık ihracatımız 3 milyar dolara ulaşmış durumda. Denizli ihracatçısının, yeni imkanlarla birlikte ülkemiz ihracatına katkısını daha ileri boyutlara taşıyacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER