banner249

Denizlili gençler İstanbul’u fethetti

Denizli’de lise 11. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “Haydi Gençler İstanbul'a” projesi kapsamında İstanbul’a giden Necla-Ergün Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Boğazında teknede zeybek oynayarak doyasıya eğlendiler.

Denizlili gençler İstanbul’u fethetti
banner240

Bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘Haydi Gençler İstanbul’a projesi kapsamında bu haftanın misafirleri Necla-Ergün Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriydi.

170 öğrenci, 12 öğretmenin katıldığı gezide öğrenciler üniversite tercihleri öncesi Gelişim Üniversitesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar. İlk durak olarak Eyüp Sultan Camisi’ni ziyaret eden öğrenciler, sonra Panorama 1453 Müzesi’ni ve Merkezefendi Hazretleri’nin Türbesi’ni ziyaret ettiler.  Avrupa’da en iyi 10 tema park arasına giren Vialand Eğlence Merkezinde doyasıya eğlenen Liseli gençler, boğaz turu yaparak Kız Kulesini ziyaret ettiler.

DENİZLİ EFESİ HER YERDE EFE

Boğaz turunda tarihi ve güzellikleri görme fırsatı bulan gençler boğazda düzenlenen tekne gezisinde müzik eşliğinde zeybek oynayarak gezinin keyfini çıkardılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 00:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER