banner249

Denizlili Beşiktaşlılar Fikret Ormanı destekleyecek

Büyük Beşiktaş Camiasının saygıdeğer genel kurul üyeleri ve vefakar taraftarlarımızın dikkatine;

banner240

“Mazisiyle, taraftarıyla, başarılarıyla ve yetiştirdiği değerleriyle ülkemizin en büyük kulübü olan Beşiktaş Jimnastik Kulübümüzün Başkanı sayın Fikret Orman, en zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkarak bizleri kara günlerden çıkarmak için kolları sıvamış; 2012 yılında hacizler, icralar peş peşe kapımızı aşındırırken, gerçek bir lider olarak Beşiktaşımıza hizmet için yola çıkmıştır. Yönetim kurulu ile birlikte cefa çekerek, ’Vefa’ diyerek camiamızı kenetlemiş, Stadyumumuzu şanlı Beşiktaşımıza en yakışır şekilde inşa edip hizmete sokmuştur. Bunun ardından da peş peşe gelen şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde edilen başarılarla tüm Beşiktaşlıların göğsünü kabartmayı da başarmıştır.

Lakin; günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı tüm kulüplerin olduğu gibi Beşiktaşımız da bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi başkanımız sayın Fikret Orman’ın etrafında kenetlenmek, destek olmaktır.

2012 yılında çıktığı bu yolda tüm zorlukları aşarak bugün dünyanın sayılı kulüplerinden biri haline gelmemizi sağlayan, Dünyanın en güzel stadı olan Vodafone Park’ı bizlere kazandıran, peş peşe gelen şampiyonluklarla bizleri başarıdan başarıya götüren ,Göreve geldiği günden beri, gerek aile gerek iş hayatında büyük özverilerde bulunarak gecesini gündüzüne katarak, Beşiktaşımıza hizmet eden ve üstün başarılar elde eden başkanımız sayın Fikret Orman’a ahde vefa gereği teşekkürü ve 16 Eylül 2018 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda Denizli Beşiktaşlılar Derneği olarak sayın Fikret Orman’ın arkasında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER