banner249

Denizli’de Vanlılar Derneği genel kurula gidiyor

Denizli ‘de 2007’de kurulan Denizli Vanlılar Derneği daha güçlü bir yönetim için Genel Kurul kararı aldı. 2 Aralık’ta genel kurul yapacakları dile getiren Başkan İdris Can, Denizli’de yaşayan Vanlı hemşerilerimizi genel kurulumuza davet ediyoruz.

Denizli’de Vanlılar Derneği genel kurula gidiyor
banner240

Denizli’de sadece Vanlılar’a değil, her kesimden her insana hizmet vermeyi görev bildiklerini dile getiren Başkan İdris Can, “Bizler bugün devletimizin ve milletimizin zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz ve böyle bir süreçte böyle bir göreve talip olmanın da ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bizler Denizli’de yaşayan Vanlılar olarak Türk Kürt, Alevi Sünni ve siyasi görüş ayrımı yapmadan Ay yıldızlı bayrağımızın altında cennet vatan toprağımızın üstünde kardeşçe yaşamayı şeref bilmiş bir anlayışla hizmet etmeyi kendimize görev bileceğiz.” dedi.

DENİZLİ’DE 11 BİN VAN’LI YAŞIYOR

Denizli’de 11 Bin Vanlı’nın yaşadığını ifade eden Başkan İdris Can, “Biz Vanlılar olarak kapımız herkese açık. Bizler hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için genel kurul kararı aldık 2 Aralık’ta yapacağımız genel kurulumuza tüm Vanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER