banner249

Denizli’de sendikacıları buluşturan düğün

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak ve eşi Hülya Çırak'ın oğlu Nail Çırak ile Sağlık Sen üyesi Dilek Bulut'un kızı Merve Bulut dünya evine girdi.

Denizli’de sendikacıları buluşturan düğün
banner240

Deda Düğün Salonunda dün gece düzenlenen düğün merasimine, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Memur-Sen Denizli Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kazım Tefçi, Türkiye'nin bir çok yerinden gelen Memur-Sen'e bağlı şube başkanları ve davetliler katıldı.

Nikah törenine katılan davetlileri  Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak ve eşi Hülya Çırak, gelinin annesi Dilek Bulut ile babası Mustafa Bulut karşıladı. Deda Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah töreninde  yoğun bir katılım gözlenirken tüm sağlık camiası törende yer aldı.  Ardından, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'in  nikah şahitliğini yaptığı törenle genç çiftin nikahları kıyıldı.

Başkan Kemal Çırak ve eşi Hülya Çırak'ın oğlu Nail Çırak'ın bu mutlu günlerinde sağlık camiası ve diğer davetliler  yalnız bırakmadı. Başkan Çırak; Çocuklarımızın bu mutlu günlerinde bizleri yalnız bırakmayan ve davetimize icabet eden tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim. Umarım Oğlum Nail Çırak ile gelinim Merve Çırak bir ömür boyu mesut ve bahtiyar olurlar. Bizlere hayırlı torunlar, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirirler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER