banner249

Denizli’de o ilçede gözler İlker Turgut’a çevrildi

Mart yerel seçimler öncesi siyasi hareketlilik oldukça fazla olduğu Çameli ilçesinde de seçim trafiği oldukça yoğun. Tek aday adayının bulunduğu ilçede gözler İlker Turgut’un üzerinde. Genç dinamik ve tecrübeli Aday Adayı, neredeyse her gün ilçe için bir proje üretiyor. Yapılan telefon görüşmesinde Aday Adayı Turgut “İlçe Başkanım Tanju Gököz başta olmak üzere partimizin tüm kademeleri ile dirsek temas halinde çalışmak bizlere onur verecektir” dedi.

Denizli’de o ilçede gözler İlker Turgut’a çevrildi
banner240

Tek aday adayı olarak görünen Çameli’de İlker Turgut hummalı bir çalışma içerisinde parti kademeleri ile temaslarını gün geçtikçe arttırarak çalışmaya devam ediyor. Gerçekleşen görüşmede Aday Adayı İlker Turgut “bizler için önemli olan kademeler arasında parti içi olarak baktığımızda İlçe Başkanımız Tanju Gököz, il başkanımız necip filiz diğer kademedeki arkadaşlarımız ve kıymetli milletvekillerimizdir.  An be an ilçe başkanımız ve parti teşkilatımızla istişareler halinde olmamız gerekir. Ak parti siyasetinin önemi buradan gelmektir. Kimse hatasız değildir. Elbette ki bizlerinde hataları, yada başkalarının hatalarını bizler ve onlar görecektir. Bizler ilçemiz vatandaşları için çalışmalıyız. Ak belediyecilik böyle olmalı bu konuda da İlçe Başkanımız İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz önemli tabi ki  Sayın Cumhurbaşkanımız en önemlileri. Biz belediyecilik anlayışını onun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı anlayışı ile yürütmeyi hedefliyoruz. Halkımız her şeyden önemli. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız’da söylüyor. Önce vatandaş. Bizler sorun odaklı değil çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Sayın Başkanımız ne diyor her şeyi yaparsın kapalı pazar yeri otogar yol kaldırım ama insanların gönlüne giremedikten sonra bunlar boş diyor. İşte biz de bu anlayışla önce gönüllere girmeye geldik. Hizmet elbette ki olacak o bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Biz mutlu Çameli’yi inşa etme yolunda var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü şimdiden veriyorum. İlçe bizim halk bizim Abimiz Ablamız Babaannemiz Dedemiz. Zihniyetimiz bu. Siyaset kaynayan kazandır derler, biz zaten bu kaynayan kazanın içinde kavrulmaya razı olarak bu yola çıktık. Fakat bizim yolumuzda uzun bir yol ayaklarını sevenler bizimle bu yolu yürüyemezler. Sayın cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bu sözleri ile bizim dava anlayışımızı güzel bir şekilde ifade etmişlerdir. Kendisine şahsım ve ilçe teşkilatım olarak ülkemizi ak belediyecilik ile tanıştırmasından dolayı şükranlarımı her zaman olduğu gibi bugünde sunuyorum.”

Projelerinin oldukça fazla olduğunu belirten Başkan Aday Adayı Turgut yeri ve zamanı geldiğinde hepsini tek tek açıklayacağını aynı zamanda projelerinin de ayakları yere basan projeler olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER