banner249

Denizli’de minik öğrencilerden anlamlı bağış

Denizli Arif Yalınkaya İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, kendi tasarladıkları takıları satarak elde ettikleri paraları, lösemi hastalarına yaptıkları yardımlarıyla bilinen Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışladılar. Yapılan bu davranış büyük beğeni topladı.

Denizli’de minik öğrencilerden anlamlı bağış
banner240

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Arif Yalınkaya İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri örnek davranışlarıyla büyük beğeni topladılar. Sınıf öğretmenleri Ayşe Akan’ın gözetiminde takılar tasarlayan öğrenciler, tasarladıkları takıları satmak için büyük çaba harcadılar. Yaptıkları takıları kısa sürede takan öğrenciler hem tasarladıkları takıların satılmasının mutluluğunu hem de elde ettikleri paranyı LÖSEV’e bağışlamanın güzelliğini yaşadılar. Satılan takılardan elde edilen 755 TL, öğretmen Ayşe Akan ve öğrenciler tarafından LÖSEV’e gönderildi.

Öğretmen Ayşe Akan, ‘’Yardımlaşma bizin en önemli değerlerimizden. Çocuklarım küçük elleri büyük düşünceleriyle ele emeği takılar yaptılar. Yaklaşık 1 ay boyunca büyük heyecanla çalıştılar. Bütün okulu gezip öğretmen ve öğrencilerden bu projemize destek istediler. Bugün kazandıkları parayı LÖSEV’e bağışladılar. Geleceğimizin ışığı olan çocuklarımız yavrularımız solmasın. Kimsenin dünyası kararmasın. Herkes hayat telaşı deyip koştururken, bir çocuğun görebildiği tek yer hastane penceresi olmasın diye tüm çabamız’’dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER