banner249

Denizli’de korkutan paylaşım

Denizli’de, sosyal medyadan yapılan ‘benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun’ paylaşımı günün konusu olurken, Şimdi herkes bu kadınla kimlerin yattığı merak konusu oldu.

Denizli’de korkutan paylaşım
banner240

Denizli’de sosyal medyada S.N. isimli kadın ‘benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun’ paylaşımını yaptı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Devamında kullanıcıların paylaşımlarında “Bu olay doğru mu? Nasıl bir hastalık taşyıcısı? Hangi hastalığı bulaştırdı” soruları gündeme geldi.

Paylaşımda bulunan Y.A. ise, “Denizli iyice tehlikeli olmaya başladı. Bugün duyduğum 2. kişi. Kocan bile olsa korunmak lazım. Arkadaşlar S.N. ile beraber olan va doktora gidip kendini göstersin. Arkadşımız cinsel yolla buluşan bir hastalığa yakalanmış” ifadelerini kullandı. Şimdi yapılan bu paylaşımların ardından “İddialar doğru mu? Paylaşımı yapan S.N. takma isim mi kullanıyor? Hesabı hacklendi mi? Birlikte olduğu kişiyi kokutarak mı? Ya da korku ve panik yaratmak isteyen amaçlı bir girişim mi?” sorularını gündeme getirdi

Kaynak Meriçulukuştv

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER