banner249

Denizli’de ittifak Merkezefendi’de Şeniz Doğan dedi

Denizli’de İyi Partili yöneticiler Merkezefendi ilçesinde Şeniz Doğan ile yola çıkacaklarını belirtti.

Denizli’de ittifak Merkezefendi’de Şeniz Doğan dedi
banner240

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında Millet İttifakı konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya Milletvekili Yasin Öztürk’ün yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ümit Bahtiyar, Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Şeniz Süzek Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ve çok sayıda partili katıldı.

Öztürk “Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti güç birliği yaparak toplamda 23 büyükşehirde, 21 ilde ortak aday çıkarma kararı aldı. İlçelerde de 199 ilçede Cumhuriyet Halk Partisi adaylarıyla 105 ilçede İYİ Parti adaylarıyla, 96 ilçede ayrı adaylarla seçime girme kararı aldık. Genel merkezimizin bu anlamda yaptığı çalışmalar nihayete ermiş durumda. Genel merkezimin de aldığı karar gereğince biler daha iyi bir güç birliği yapabilmenin yollarını aramaya başladık. Merkezefendi’de Şeniz Hanım’ın her alanda çok iyi olduğunu gördüğümüz için Merkezefendi’de aday çıkarmama kararı aldık. Bu doğrultu da Şeniz Hanım’ı desteklemeye karar verdik.

Buldan’da bulunan her iki partinin de teşkilatlarının fikirleri doğrultusunda seçime ayrı ayrı girmeye karar verildi. Buldan mevcut belediye başkanın başka bir partiden aday çıkması ve Cumhur İttifakının adayı ile birlikte 4 aday çıkartılacak. Pamukkale adayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Halk partisi ile görüşmelerimiz sürüyor. İlerleyen günlerde Pamukkale adayımızı da açıklayacağız. Türkiye genelinde bu ittifakın olumlu etkilerini görüyoruz. 5 yıl boyunca Denizli’yi beraber en iyi yönetebilecek kadroyu oluşturmak gayemiz. Dolayısıyla burada önemli olan sayılar değil, kişilerin liyakatı ve Denizli’ye verebildikleri hizmetler bizim için daha önemli” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ümit Bahtiyar “Biz kazanma odaklıyız. Denizli’de en iyi sonucu alabilecek adaylarımızı destekliyoruz. Örneğin Merkezefendi’de Şeniz Hanım’ın kazanacağını düşündüğümüz için onu destekleme kararı aldık. İsim odaklı değil kazanma odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Şeniz Süzek Doğan ”Sayın vekilime bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Bu konuda 7/24 çalışacağıma söz veriyorum. 2019 Mart’ta kazanın Cumhur İttifakı olacağına buradan söz veriyorum. Yolumuz açık olsun.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER