banner249

Denizli’de dehşet verici olay!

Denizli’de bir at çiftliğinde çekilen ve görenleri kanını donduran ince sopayla ata işkence görüntüsü sosyal medyada büyük tepki çekti. Görüntülerin ardından Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) yazılı bir açıklama yaparak, görüntülerde hayvana işkence yapan şahsın cezalandırılmasını istedi. 

banner240

Kentteki özel bir at çiftliğinde çekildiği iddia edilen ve sadece 7 saniye olmasına rağmen görenlerin kanını donduran görüntülerde Ali G. isimli bir şahıs, eline aldığı ve kamçıyı andıran sopayla ata vuruyor. Hayvana vururken, "Bekle diyorum ben. Bekle dedim mi bekleyeceksin tamam mı?" demesi ise dikkatlerden kaçmıyor. Sözde hayvana vurarak eğitmeye çalışan adam, kamçıyı andıran ince sopayla defalarca ata vuruyor. At ise aldığı darbelerle can havliyle şaha kalkmaya çalışıyor ve ardından da kaçıyor. 7 saniyesi bile görenleri dehşete düşüren videonun devamının olup olmadığı ise bilinmiyor. 
Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından şiddeti uygulayan Ali G., sosyal medya hesabını kapatırken görüntülerin yayılmasının önüne geçmeye çalıştı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER