banner249

Denizli’de cami imamı çocuklara hem sporu hem de kuran’ı sevdirdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde cami imamı çocuklara hem Kuran-ı Kerim eğitimi hem de spor eğitimi vererek çocukların camilere ilgisini arttırdı.

Denizli’de cami imamı çocuklara hem sporu hem de kuran’ı sevdirdi
banner240

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Şehitlik Camisine yaz döneminde dini bilgiler öğrenmek için gelen yaşları 6 ile 15 arası değişen 110 öğrenciye hem dini bilgiler verildi. Hem de yetenek ve isteklerine bağlı olarak Karate, Futbol ve Basketbol eğitimleri verildi.

Denizli Spor İl Müdürlüğü ile yapılan koordinasyon gereği yapılan spor faaliyetlerine Kuran Kursu öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Ayrıca Şehitler Camisi Din Görevlisi Mehmet Tekin’in ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Cuma günleri öğrencilere kahvaltı verilerek farklı etkinlikler yaptırıldı.

Kursun son gününde Pamukkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ziyaret ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

İki aylık bu örnek faaliyeti değerlendiren Şehitler Camisi Din Görevlisi Mehmet Tekin çocukların yararlı bir yaz dönemi geçirdiklerini belirterek “Bugün yaz dönemi Kur'an Kursu son günü idi. Yapmış olduğumuz faaliyetlerden dolayı Pamukkale ilçe kaymakamımız faaliyetler de göstermiş olduğumuz etkin hizmetlerden dolayı bizleri ziyaret ettiler. Kendisine şahsım ve  öğrencilerim adına çok teşekkür ederim. Pamukkale ilçesinde Spor İl Müdürlüğü ile protokol yapan tek din görevlisi olarak hizmet verdik. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Ahmet ibanoğlu, Bİzlere çok büyük destek verdi.

Bunun yanı sıra şube müdürümüz Zafer Akçay, çok yardımcı oldular. Karate hocamız Vural Kazık, basketbol antrenörümüz Hamza Kargan, futbol antrenörümüz Mehmet Tolanvağa hocamıza verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum.  Benim yanımda Ayrıca üç tane öğretici arkadaşımız vardı Bunlarında emekleri var. Kurumumuza Çok teşekkür ediyorum. Pamukkale ilçe Müftüsü Nihat Sevil hocama çok teşekkür ederim. İnşallah dinimizi sevdirerek çocuklarımıza daha iyi yerlere getirmeyi Rabbim nasip etsin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 14:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER