banner249

Denizli’de bu kadarına pes dedirten görüntü

Denizli-Ankara Karayolu’nda bulunan Gökçek Köyü’nde bir kişi, motosikletin arkasına iple bağladığı buzağıyı yolda sürüklemeye başladı. Buzağı yolda kan revan içinde kalırken bunu gören duyarlı bir vatandaş şahsı uyardı. İsminin Ali olduğu öğrenilen şahıs buzağının öldüğünü ve gömmeye götürdüğünü iddia etti. Olay yerinde başlayan tartışma kavgaya dönüşürken, jandarma olaya müdahale etti. Şahıs gözaltına alındı.

banner240

Olay Denizli-Ankara Karayolu’nda bulunan Gökçek Köyü’nde meydana geldi. Öldüğü iddia edilen buzağıyı plakasız motosikletine iple bağlayan Ali ismindeki şahıs tali yolda ilerlemeye başladı. Buzağı yolda bir o yana bir bu yana savrulurken, şahıs yoluna devam etti. Olayı gören duyarlı bir vatandaş korna çalarak şahsı uyardı. Ali ismindeki şahıs, ‘Buzağı öldü. Ben bunu gömmeye götürüyorum. Size ne’ diyerek cevap verdi. Yolda başlayan tartışmaya dahil olan çevredeki vatandaşlarla birlikte tartışma iyice büyüdü. İki taraf kavgaya tutuşurken, olay yerine gelen jandarma ekipleri duruma müdahale etti.

Buzağının yolda kan revan içinde kaldığı anlar duyarlı vatandaşın kamerasına da yansıdı. Tali yolda bir o yana bir bu yana savrulan buzağının içleri acısı hali ‘Bu kadar vicdansızlık olmaz’ dedirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, plakasız motosikletiyle buzağıyı yolda vicdansızca sürükleyen şahsın gözaltında olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Osman Nuri Boyacı
Osman Nuri Boyacı - 6 yıl Önce

Arkadaşım, olayın yaşandığı yer Afyon Dazkırı'ya bağlı Gökçek Mahallesi. Neden özellikle bunu pas geçip Denizli diye yazıyorsun. Daha fazla okunmak için bu yollara başvurmayın. Lütfen....

SIRADAKİ HABER