banner249

Denizli’de bir şirket daha konkordato ilan etti

Denizli'de ekonomik kriz nedeniyle bir firma daha konkordato ilan etti.

Denizli’de bir şirket daha konkordato ilan etti
banner240

Denizli’de zorda olan şirketlerden iflas ertelemeye ilişkin konkordato kararları gelmeye devam ediyor. Bu kez İsmail ve Ferah Yılmaz kardeşlerin sahibi olduğu Moda Ev Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi hakkında konkordato kararı verildi.

Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne, Denizli Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 31235 / Merkez siciline kayıtlı Moda Ev Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limitet Şirket konkordato talebinde bulunuldu. Şirket sahibi İsmail Yılmaz ve Ferah Yılmaz’ın talebini değerlendiren mahkeme, 2018/1097 esas sayılı kararıyla 21 Eylül’den geçe 3 ay geçici süre verdi.

Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla 7101 sayılı kanunla değişik İcra İflas Kanunu’nun 287/3 maddesi davacı şirketin sunmuş olduğu tablolardaki alacak sayısı ve alacak miktarları da göz önünde bulundurularak şirkete geçici komiser görevlendirilmesi yapıldı.

Geçici komiser olarak icra iflas ve konkordato konusunda uzman Celalettin Karakoyunlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bülent Tezcan ve Tekstil Mühendisi Gö görev yapacağı öğrenildi. İsmail Yılmaz, daha önce de sahibi olduğu İssimo Home markasıyla ev tekstili üretimi yapan Başarı Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile ilgili konkordato talebinde bulu mahkeme bu talebi uygun bulmuştu.

Kaynak: d20haber.com

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER