banner249

Denizli’de 15 yaşındaki kayıp genç kızdan iyi haber

Denizli'de arkadaşları ile gezdikten sonra ailesine "eve geliyorum" diye mesaj attıktan sonra haber alınamayan 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar’dan müjdeli haber geldi. Genç kız 24 saat sonra evine geri döndü.Genç kızın kolunda morluklar olduğu belirtildi.

Denizli’de 15 yaşındaki kayıp genç kızdan iyi haber
banner240

9 Eylül Pazar günü arkadaşları ile birlikte gezdikten sonra, saat 22.30 sıralarında evine gitmek için arkadaşının motosikleti ile eve giderken, motosikletin arızalanması sonrası, yaya olarak eve gitmek için yola çıkan 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar isimli genç kız, ailesine "eve geliyorum" mesajı attı. Daha sonra eve gitmeyen ve ulaşılamayan kız için arama çalışmalarına başlandı.

Müjdeli haber dün gece geldi. 24 saat kendisinden haber alınamayan Sevdegül Rüzgar, dün akşam 22.30 sıralarında kendisi eve geri döndü. Genç kız eve geldiğinde hiç uyumadığını ve yemek yemediğini söyledi. Konuyla ilgili ailesinde bir şey anlatmayan genç kızın bugün Çocuk şube polisleri tarafından ifadesi alınması bekleniyor. Genç kızın kollarında morluklar olduğu birileri tarafından zorla alına koyulduğu iddia ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER