banner249

Denizli yolcu otobüsü Muğla’da devrildi

Denizli’den Muğla istikametine seyir halinde olan Refik Kozkıran yönetimindeki 06 L 5820 plakalı otobüs havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs ters istikamete dönerek yan yattı. Kazada 31 kişi yaralandı.

Denizli yolcu otobüsü Muğla’da devrildi
banner240

Kazanın araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği açıklandı. 
Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.00 sıralarında Denizli’den Muğla istikametine seyir halinde olan Refik Kozkıran yönetimindeki 06 L 5820 plakalı otobüs havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs ters istikamete dönerek yan yattı. Kaza esnasında otobüste bulunan yolculardan 31 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonrası yoldan geçen vatandaşlar da yaralıları alarak Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Yücelen Hastanesine sevk etti. Yaralılardan 18’i Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 13’ü de Özel Yücel Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların büyük bölümü ayakta tedavi sonrası taburcu edildi. Kaza ile ilgili olarak Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri ve Ula İlçe Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER