banner249

Denizli yılın düğününü konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Rıza Akça'nın oğlu Osman Akça'nın nikah törenine katıldı. 

Denizli yılın düğününü konuşuyor
banner240

Helikopterle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait stada inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından tekstilci iş adamı Rıza Akça’nın oğlu Osman ile Yeşilturna Kardeşler Kollektif Şirketi’ni sahiplerinden Halil Celil Yeşilturna’nın kızı Selin Yeşilturna’nın nikah törenine katıldı. 

Nikâhı kıyan Başkan Osman Zolan gelin Selin Akça’yı tek evet ile fazla zorlamazken Osman Akça öyle kolay kurtulamadı. Zolan salondakilerin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayını alıncaya kadar üç kez evet dedirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çifte mutluluk dilediği nikâhta salondan gelen ayağına bas ayağına bas çağrılarına karşın “Gelin hanım ayağına basacağına gönlüne bas” sözü çifte önemli bir mesajdı.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de eşlik etti. İşadamı Rıza Akça'nın oğlu Osman Akça ile eşi Selin Yaşilturna'nın nikâh törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftin nikâh şahitliğini yaptı. Davetliler ve çantaları arama cihazlarından geçirildikten sonra golf araçlarıyla otele taşındı.

Nikâhı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Osman Akça ile Selin Akça çiftinin evlilik cüzdanını teslim edip, mutluluk dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından otelden ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER