banner249

Denizli Valiliği o skandal görüntüye soruşturma açtı

29 Nisan Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Denizlispor -Elazığspor maçında Elazığspor tribünlerinde bir taraftar Elazığspor atkısı açtığı sırada belinin altındaki silahla fotoğraflanmış ve tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İşte o skandal görüntüyle ilgili Denizli Valiliği soruşturma açtı.

Denizli Valiliği o skandal görüntüye soruşturma açtı
banner240

29 Nisan Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan TFF 1. Lig'in 30. hafta mücadelesinde Denizlispor, Elazığspor'u konuk etti. 0-0'lık skorla biten maçta ise konuk takım Elazığspor tribünlerinde çekilen bir fotoğraf gündem oldu.Maç esnasında bir Elazığsporlu taraftar Elazığspor atkısı açtığı sırada belinin altındaki silahla fotoğraflandı.

Elazığsporlu bu taraftarın belinde görüntülen bu silahı tribünlere nasıl soktuğu bilinmezken, futbol maçlarındaki güvenlik zaafiyeti konusundaki soru işaretlerini ilgili olarak Denizlili Valiliği tarafından stadyumda alınan emniyet tedbirlerinden sorumlu özel güvenlik görevlileri ve diğer resmi görevliler hakkında gerekli soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ümit hiç
ümit hiç - 7 yıl Önce

aynı maça iki küçük kız çocuğumun ellerinde ki su şişeleri alınmak sureti ile ancak girebildim.

SIRADAKİ HABER