banner249

Denizli müjde! O cadde trafiğe açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce alt yapısını tamamladığı Bursa Caddesi’ni asfaltlayarak trafiğe açtı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bursa Caddesi’nin yenilenen üst yapısıyla Denizli'ye çok yakışacağını söyledi.

Denizli müjde! O cadde trafiğe açıldı
banner240

Denizli'nin en yoğun kullanılan güzergâhlarından biri olan Bursa Caddesi’nde alt yapı çalışmalarını bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı kapsamında ise asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Asfaltlama çalışmalarının ardından Bursa Caddesi trafiğe açıldı. Ulus Caddesi ile Üniversite Caddesi arasında yer alan Bursa Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yol 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere toplam 4 şeritli yapıldı. 1400 metre uzunluğa sahip güzergahta 2160 ton asfalt kullanıldı. Araçlar için parklanma şeridinin de yer aldığı Bursa Caddesi kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmalarının  tamamlanmasıyla modern yüzüne kavuşacak.

Daha mutlu ve huzurlu bir Denizli için

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların rahat ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, Bursa Caddesi’nin yenilenen üst yapısıyla Denizli'ye çok yakışacağını söyledi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Bursa Caddesi’ni de yoluyla kaldırımıyla sıfırdan yapıyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, yarınlara yatırım yapıyoruz. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun."

Üst yapılar tamamlanıyor

Üst yapıda Ulus Bulvarını örnek bir cadde haline getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral ve Yeşilköy Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 6 şeritli 3384 Sokak, Fatih Mahallesi 1925 Sokak, 29 Ekim Bulvarı ve Çamlık Bulvarını hizmete açtı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER