banner249

Denizli modern yollara kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

Denizli modern yollara kavuşuyor
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından başladığı üst yapı çalışmalarını birer birer bitiriyor. Bu kapsamda Ulus Bulvarı, Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral Caddesi, Yeşilköy Caddesi, Kazım Kaynak Caddesi ile 3384 Sokak ve 1271 Sokak'ın üst yapısını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmalarını bitirerek trafiğe açtı.

Denizli modern yollara kavuşuyor

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yapılan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi’ne 270 ton asfalt döküldü. Fatih Mahallesi ile YSE, Antalya, Muğla yolu arasında bağlantıyı sağlayan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi modern ve güvenilir yapısıyla vatandaşların hizmetine açıldı. Öte yandan Fatih Mahallesi'nde daha önce 1. kısmı bitirilen 1925 Sokak'ta tamamlanarak hizmete girdi. Gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yolda yine parklanma alanları yapıldı.

“Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamlanan bölgelerde başladıkları üst yapı çalışmalarının da sonuna gelindiğini ifade etti. Başkan Zolan, “Altyapısını tamamladığımız bölgelerde başladığımız üst yapı çalışmalarımızın da sonuna geliyoruz. Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor. Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Denizlimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER