banner249

Denizli “Esinti” ile Marmaris’te

Laodikya Fotoğraf Topluluğu LAFOT ilk şehir dışı sergisi için Marmaris yolcusu.

Denizli “Esinti” ile Marmaris’te
banner240

Yaklaşık 7 yıldan bu yana  Denizli de faaliyet gösteren LAFOT her yıl açarak  geleneksel  hale getirdiği “Karma Fotoğraf Sergisi” nin bir yenisini  bu kez Muğla’nın turistik ilçesi Marmaris’e taşıyor.

Topluluğun 25 üyesinin 70 fotoğrafı ile açılacak olan sergi Denizli il merkezi, çevresi ile ülkemizin değişik yörelerinden ve dünyanın farklı coğrafyalarında çekilmiş fotoğraflardan oluşuyor.

Topluluk üyelerinin tüm masraflarını kendilerinin karşıladığı sergi;  Denizli’yi  Fotoğraf sanatı ve sahip olduğu tarihi, doğal ve turstik değerler ile yaşam tarzını  il dışında  tanıtmak  olarak özetlenebilir.

Denizli de Fotoğraf sanatı adına yapılanların sadece il merkezi ile sınırlı kalmasının anlamlı olmadığı düşüncesiyle topluluk üyeleri sergilerinin başka iller ve ilçelerde ve hatta  destek  bulunursa  yurtdışında da açmak istediklerini belirtiyorlar.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat evi Uğur Mumcu galerisinde gerçekleşecek sergi 9 Kasım 2018 Cuma günü  saat 17.30 da açılacak ve  15 Kasım 2018 günü  sona erecek.

Denizli, Muğla, Marmaris ve çevre ilçelerden sanatseverlerin davetli olduğu sergiye ilginin nasıl olacağı ve kimlerin ilgi göstereceği merak ediliyor.

LAFOT olarak amacımız;  hem fotoğraf sanatına gönül verenleri motive etmek, hem ilimizin tanıtımını yapmak ve hem de bu vesile ile yeni coğrafyalar, yeni insanlar farklı yaşam tarzlarını yakından görmektir.

LAFOT bundan sonraki süreçte eğitim çalışmalarını, alan uygulamalarını ve fotoğraf çekim gezilerini bu sanat dalına ilgi duyanları bir araya getirerek sürdürecektir. Fotoğrafa gönül veren herkesi fotoğrafı tanımaya , anlamaya ve sergimizi görmeye davet ediyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER