banner249

Denizli'de o ilçeden ilk aday İlker Turgut oldu

Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimler öncesinde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olacaklar netleşmeye başladı. İlker Turgut Çameli ilçesinde Ak Parti’nin ilk Aday Adayı.  

Denizli'de o ilçeden ilk aday İlker Turgut oldu
banner240

5-12 Kasım tarihleri arasında aday adayları müracaatlarının alınmaya başlandığı AK Parti’de başvurular start aldı. Çameli ilçe Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı başvurusu İlker Turgut’tan geldi.

“Gönüller Yapmaya Geldik”

İlk başvuruyu Ak Parti Çameli İlçe Teşkilatına yapan İlker Turgut, sonrasında ise Ak Parti Denizli İl Başkanlığında İl Başkanı Necip Filiz’in evraklarını onaylaması ile birlikte Çameli’nin süreçteki ilk Belediye Başkan Aday Adayı olduğu resmen onaylandı. Çameli Belediye Başkan Aday Adayı İlker Turgut yaptığı ilk açıklamada “GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”  dedi.

“Hep Birlikte El Ele, Çameli İçin Mutlu Bir Geleceğe”

Ak Parti Çameli Belediye Başkan Adayı İlker Turgut aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada “Süreç öncesi, bugünü ve süreç sonrası için destekleri esirgemeyen başta eşime, İlçe Başkanıma, İl Başkanıma, Milletvekillerime ve partimizin birbirinden kıymetli yönetimine aynı zamanda üyelerine desteklerinden dolayı cani gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Gerçekleşecek olan 31 Mart yerel seçimleri bizim için hizmet yarışıdır. Kimseyi rakip görmüyoruz çünkü hepimizin hedefi tek ve bir. Parti içinde çıkacak olan aday adayları abimdir, ablamdır bende onların dün, bugün olduğu gibi yarında kardeşleriyim. “Gönüller yapmaya geldik” ve “Hep Birlikte El Ele Çameli için Mutlu Bir Geleceğe” Seçim sürecindeki en önemli sloganlarımızdır” dedi.

Özgeçmiş

Turgut “1990 Denizli, Çameli ilçesi doğumlu olup 1997 yılına kadar Çameli’de yaşadı. İlköğretimini Liseyi Denizli okudu ve mezun oldu. 2007 yılında Denizli’de bulunan çeşitli yerel medya mecralarında aktif muhabir olarak çalıştı. 2008 yılında UŞAK iline giderek yerel bir tv de haber müdürlüğünü üstlendi. 2011 Milletvekilliği seçimlerinde Adalet Ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş yanında seçim sürecinde aktif rol oynadı. 2013 yılında 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Ak Parti Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Cahan seçim çalışmaları kapsamında yanına basın danışmanı olarak aldı. Aday adaylığı, adaylık ve belediye başkanlığı dönemlerinde gece gündüz demeden başkan Nurullah Cahan ile aktif bir şekilde çalıştı.

2018 yılı Ocak ayında evlendi. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER