banner249

Denizli'de neredeyse her eve icra geliyor

Denizli genelinde icra dairelerinde yaklaşık 350 bin icra dosyası bulunduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, hane başına 1 icra dosyası düştüğünü söyledi.

Denizli'de neredeyse her eve icra geliyor
banner240

Denizli'de icra dairelerinde artık dosya konacak yer kalmadığı için dosyaların yerlerde süründüğünü, çalışanların dosyalar arasında adeta boğulduğunu ifade eden Bülent Nuri Çavuşoğlu, "19 yıllık iktidarlarında halktan iyice koptular. Denizli'de hane başına 1 icra dosyası düşüyor, icra gelmeyen ev neredeyse yok ama iktidar sahipleri ısrarla bunu görmezden geliyor. İktidar partisinin Denizli Milletvekili vatandaşın açlık kriterini boğazından geçen kuru ekmekle ölçüyor. Genel Başkanları açları muhalefetin doyurmasını istiyor. Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz. Yeter artık düşün halkın yakasından" ifadelerini kullandı.

Yapılan kamuoyu araştırmalarında ekonomik krizin etkilerinin açıkça görüldüğünü belirten Çavuşoğlu, "Yapılan araştırmalara göre Türkiye'de en çok konuşulan konu geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı, işsizlik, ekonomik kriz olarak görülüyor ama iktidar ortağı partiler ısrarla bunu görmek istemiyor, halkın sorunlarını çözecek politikalar üretemiyor. Evine ekmek götüremediği için intihar edenleri, mezun olur olmaz KYK borçlarını kucaklarında bulan gençleri, kuraklığın üzerine üçe katlanan ilaç ve gübre fiyatlarıyla baş etmeye çalışan çiftçileri görmezden gelip, 'Açları da bir zahmet siz doyuruverin' diyorlar. Açları bizim doyurmamızı istiyorsanız bırakın koltukları. CHP iktidarında her kuruşun hesabı verilecek. Bu zorlu süreçte belediye başkanlarımız, bütün engellemelere rağmen tarih yazıyorlarsa halkın iktidarı kurulduğunda daha güzel şeyler yapacağız. Yoksulluk kader değil" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER