banner249

Denizli CHP’de şok istifa!

Dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilk istifa haberi Cumhuriyet Halk Partisinden geldi.

Denizli CHP’de şok istifa!
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu , 1 Kasım 2015 seçimlerine göre 24 Haziran seçimlerinde Beyağaç ilçesinde 280 oy kaybı yaşadıkları nedeniyle istifa etti.

İlçe örgütü ve kadın kolları yönetimlerinin tümünün istifa ettiği ilçede partinin kendini yenilemesi ve kazanabilecek bir yönetimin oluşması adına bu adımın atıldığını belirten İlçe Başkanı Salih Gündoğdu,”1 Kasım seçimlerine kıyasla Beyağaç’ta 280 oy kaybı yaşayarak başarısız olduğumuzu düşünüyoruz. Denizli’de 30 bin oy kaybı ve genel oylarda da başarısızlık olduğunu  ,örgütlerin kendini yenilemesi gerektiğini düşünerek istifa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Referandumda ise 70 oyla evet kararının ilçeden çıkmasından sonra istifa etmek istediğini fakat dönemin İl Başkanı Teoman Sancar’ın bu istifayı kabul etmediğini söyleyen Gündoğdu , “ Referandumda sadece 70 oy farkla evet oyu önde çıkmıştı. O dönem istifa etmek istediğimi söyledim ancak o dönem il başkanımız olan Teoman Sancar bu istifayı kabul etmemişti.Fakat bu dönem tavrımız net, Partimizin hakettiği iktidarı alabilmesi adına kendini yenilemesi örgüt kadrolarının başarısızlıktan kendi payına düşen özeleştiriyi yapması gerekmektedir dedi.

Kaynak:Aynahaber.net

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER