banner249

Denizli büyükşehir evsizlere kucak açmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin dondurucu soğuklarına karşı sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara şefkat elini uzatmaya bu yıl da devam ediyor.  

Denizli büyükşehir evsizlere kucak açmaya devam ediyor
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara şefkat elini uzatmaya bu yıl da devam ediyor. Dondurucu soğuklarla birlikte başlayan uygulamayla kış mevsimi boyunca kendilerine sıcak bir mekan tahsis edilen evsiz vatandaşların barınma ve gıda ihtiyaçları giderilecek. Sosyal projeleriyle de Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin dondurucu soğuklarına karşı son 4 yıldır uyguladığı evsizlere barınacak yer tahsisine devam ediyor. Bu kapsamda sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, onları kış mevsimi boyunca misafir etmeye başladı.

Kış boyunca misafir edilecek

Kış aylarını sokakta geçirmek zorunda kalan vatandaşların Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapmaları gerekirken, ihtiyacı bulunanlar yapılacak incelemenin ardından kış ayları boyunca misafir edilebilecek. Bunun yanında ALO 153 ya da 0 (258) 280 25 60 numaralı telefona yapılacak ihbarla da sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara ulaşılarak istekleri halinde misafir edilebilecek.

Denizli’de kimse sahipsiz kalmasın

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal belediyecilik ilkesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların her an yanında olduklarını dile getirdi. Başkan Osman Zolan, “Kış gününde sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımıza sıcak bir mekan sunalım ve yaşamlarını kolaylaştıralım istiyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her noktaya ulaşmaya ve her vatandaşımıza temas etmeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimden isteğim sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızı bizlere bildirin. Denizli'de kimse sahipsiz kalmasın istiyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER