banner249

Denizli bu açılışı konuşuyor

Denizlili İş Adamı Murat Çapin’in işletmeciliğini yaptığı Chap-in Cafe Denizli’de görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Denizli bu açılışı konuşuyor
banner240

Yıllardır tekstil işletmeciliği yapan iş adamı Denizli’ye cafe işletmeciliğine el atan iş adamı Murat Çapin Chap-İn Cafe’yi hizmete açarak Denizli’ye yeni bir tat getirdiklerini ifade etti.

Görkemli açılışa Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli CHP Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından ise misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu tür işletmelerin ilçemize değer kattığını belirterek, mekânın Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.

Denizli’ye böyle bir mekan kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten iş adamı Murat Çapin, Kafenin cadde üzerinde olması ve özellikle gençlerin uğrak yeri olacak. Burada hiç bir şeyden kaçınmadan elimizden gelen her şeyi yaptık. Müşteri memnuniyeti ön planda tutuyoruz. İşletmemizde çok özel spesiyal kürt böreği, Hamburger, Makarna çeşitleri, Salata çeşitleri, Tavuk, Bonfile çeşitlerimiz olacak” dedi.

DENİZLİ’YE KÜRT BÖREĞİNİ SEVDİRECEĞİZ

Denizli’ye kürt böreğini sevdireceklerini dile ifade eden Murat Çapin, "Biz " Chap-İn Cafe " ile misafirlerimiz için Kürt böreğini Denizli’ye yeni bir tat olarak sevdireceğiz” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER