banner249

Denizli 1. Emlak Fuarı'na görkemli açılış

Türkiye’nin en büyük Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Denizli’de kapılarını açtı.

Denizli 1. Emlak Fuarı'na görkemli açılış
banner240

Türkiye’nin en büyük emlak ve gayrimenkul fuarı olan "Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı" görkemli bir törenle kapılarını açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda düzenlenen Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, TİMFED – Türkiye İnşaat Malzemeleri Federasyonu Başkanı Aydın Eşer, DİMSİAD – Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları İşadamları Derneği Başkanı Murat Tuncer, Antalya ANTİMDER Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu, Konya’dan KONTİMDER Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu, Antalya’dan ANTİMDER Derneği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, fuar katılımcı firma temsilcileri ve ziyaretçiler katıldı. "Düşlediğiniz Ev, Eviniz İçin Düşlediğiniz Herşey" sloganıyla kapılarını açan Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı yoğun bir katılımla kapılarını açtı.

Öncelikli hedefimiz ulusal bir organizasyon

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan DİMSİAD Derneği Başkanı Murat Tuncer, "2006 yılında temellerini kentimizin önde gelen 7 işadamının bir araya gelmesiyle atılan derneğimiz bugün üye sayısı ve yapmış olduğu etkinliklerle Denizli’nin en önemli derneklerinden birisidir. Her gecen gün artan üye sayısıyla işadamlarımızı bir araya getiren derneğimiz faaliyetlerine İzgi Fuarcılık ile yapmış olduğu işbirliği ile DEYEF – Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarını eklemiştir. Kentsel bir fuar olarak başlamış olduğumuz fuarımızda öncelikli hedefimiz geleneksel daha sonra bölgesel ve ulusal bir organizasyon olmasını sağlamaktır. Buradan tüm dernek üyelerimize ve katılımcılara teşekkür eder başarılar dileriz’’ dedi.

Fuar sürekli hale gelecek

İzgi Fuarcılık adına DEYEF Fuarı Proje Sorumlusu Mustafa Kemal HIZARCIOĞLU ise yaptığı konuşmada şunları belirtti; "Öncelikle Afrin harekâtında şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, tüm gazilerimize acil şifalar dilerim’’ dedi. Hızarcıoğlu; ‘’ Yaklaşık 7 ay önce çalışmalarına başlamış olduğumuz DEYEF –Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri bugün sizlerin huzurunda kapılarını açmaya hazırlanıyor. Biraz sonra salonu gezerken hepinizin göreceği gibi dünya standartlarında güzel bir fuarı tüm katılımcı firmalarımızın destekleriyle Denizli’ye kazandırmış bulunuyoruz. Milyonlarca afiş ve davetiyenin dağıtıldığı, yüzlerce afiş ve bilboardın asıldığı, ulusal tv kanallarında reklamların yayınlandığı bu fuar siz değerli Denizlilerin destekleriyle inşallah sürekli hale gelecektir. Denizli bugün konumu itibarıyla Akdeniz ve Ege Bölgelerinin kesişim noktasıdır. Ülkemizde hiçbir bu kadar komşu ile sahip değildir. Hedefimiz Denizli’yi İstanbul’dan sonra yeni yeni fuar projelerimizle Türkiye’nin 2. Büyük fuar merkezi haline getirmektir. Bu arada Bu fuarın oluşumunda katkıları olan ve bizleri yalnız bırakmayan DİMSİAD Derneği Başkanı Murat Tuncer ve Yönetim Kurulu üyelerine, Denizli Ticaret Odası'na ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.

Gittiğimiz fuarların çok çok üzerinde

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise, "Bundan 3 hafta kadar önce Berlin Fuarı'na gittik. Az önce de salon içerisinde kısa bir dolaşma şansı buldum. Eğer içeri girip bu stantları ve yerleşim planını görmemiş olsaydım bu fuarın Berlin Fuarı'nı geçtiğine inanmazdım. Değerli misafirler, Bu fuar gittiğimiz fuarların çok çok üzerinde ve onlardan daha başarılıdır. Denizli Ticaret Odası olarak hedefimiz bu tür organizasyonlara  destek vererek sayısını artırmak, Denizli’mize yakışır fuarların gelişmesini ve büyümesini sağlamaktır. Sizlerin huzurunda İzgi Fuarcılık ve DİMSİAD'a destekleri için çok teşekkürlerimizi sunarım. Bu arada Denizli Ticaret Odası Olarak açtığımız stant da yeni binamızın maketini getirdik. Onun tanıtımını gerçekleştireceğiz. Tüm misafirlerimizi bekleriz’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Fuarların sayısı artarak devam edecektir

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı'nın kapılarını açtığını belirterek, "Gerçekten Denizlimize yakışan bir fuar olmuş. Bu fuarın tertip edilmesinden dolayı tüm organizasyon ekibini tebrik ederim. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür organizasyonları destekliyoruz. Bugün 6 fuara sahip olan kentimizde bu tür organizasyonların sayısı artarak devam ediyor. İnşallah önümüzde ki günlerde Denizli ticarette yakaladığı başarıyı fuarcılık alanında da yakalayacaktır" dedi. Denizli’nin her gecen gün gelişen, büyüyen ve modern bir şehir haline geldiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu büyüme ve gelişme sizlerin taleplerini de artırıyor. Bu bir arz ve talep meselesidir. Şimdi bu fuar ev almak isteyenlere büyük bir fırsattır. Tek tek çıkıp proje proje dolaşmaktansa bütün projeler burada. Hepsini bir arada bulabilirsiniz.

Buradan İzgi Fuarcılık Ltd. Şti. firmasına emekleri için teşekkür ederim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER