banner249

DENİB’den ihracatta ödeme yöntemleri eğitimi...

DENİB Akademi, 17 Temmuz 2018 Salı günü DENİB Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda İhracatta Finansal Okuryazarlık – İhracatta Ödeme Yöntemleri eğitimini gerçekleştirdi.

DENİB’den ihracatta ödeme yöntemleri eğitimi...
banner240

İhracat Eksperi firmasından Ümit Osman Yılmaz’ın verdiği eğitimde; ihracat, bankasız ihracat imkânı, döviz alım-satım belgesi, ihracatta banka seçimi, banka masrafları, döviz kredisi, ihracat taahhüdü kapatma, muvafakatname, ihracatta ödeme yöntemleri gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi.

Gerçekleştirilen eğitim programına; firmaların ihracat, pazarlama, ithalat, lojistik, muhasebe ve kambiyo departmanlarında görev yapan yöneticiler katılım sağladı.

DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 26 Temmuz 2018 tarihinde “İhracatta Finansal Okuryazarlık – İhracatta Ödeme Yöntemleri Eğitimi”nin ikinci grup eğitimi, 7-8 Ağustos 2018 tarihlerinde “Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Teknikleri Eğitimi” ve 9 Ağustos 2018 tarihinde Uşak’ta Denizli İhracatçılar Birliği ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle yürütülmekte olan “Harekete Geç! Marka Olmanın Dayanılmaz Hafifliği” söyleyişi programı ile devam edecektir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER