banner249

DENİB heyetinden eximbank ziyareti

​Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu, 27 Aralık 2018 tarihinde Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ı ziyaret etti.

DENİB heyetinden eximbank ziyareti
banner240

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ve karşılıklı fikir alış verişlerinin yapıldığı ziyarette, ihracatçıların Eximbank ile ilgili soruları da doğrudan iletildi.

Toplantı esnasında, Eximbank’tan beklentileri ve önerileri de iletme fırsatı bulundu. Sigorta poliçelerinin teminat olarak kullanılma imkan ve çerçevesinin genişletilmesi hususunda sunulan görüş, EXIMBANK Genel Müdürü Yıldırım tarafından da üzerinde çalışılmaya değer bir teklif olarak değerlendirildi ve  Sayın Genel Müdür bu hususla ilgili detaylı çalışma yapacaklarını ifade etti.

​Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli’nin 2018 yılında yaklaşık 3,4 milyar USD ihracat gerçekleştireceğini belirterek şunları söyledi:

​“Denizli, ülkemizin en önemli ihracat oyuncularından biri ve ülkemizin en çok ihracat yapan 9. İli konumunda. Denizli’de de şubesi bulunan Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ı ile birlikte ihracatçısına en çok destek sağlayan Eximbanklar listesinin en üstünde yer alıyor...

Bu destek, sürdürülebilir büyümenin anahtarı olan ihracatın artış trendini devam ettirmesi, finansmana daha çabuk ve daha kolay erişim bakımından son derece önemli.

​Bugün, Eximbank Genel Müdürümüz Sayın Adnan Yıldırım ile bir araya geldik. Kendisi bizi oldukça iyi ağırladı, çok teşekkür ediyoruz. Türk Eximbank’ın önümüzdeki dönemlerde de ülkemiz ihracatına sağladığı katkıları sunmaya devam edeceğinden eminiz.”

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 17:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER