banner249

DENİB Başkanı Kocasert'ten veda

TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, 8 yıldır sürdürdüğü DENİB başkanlığı görevini, yarın yapılacak olağan genel kurulda devredeceğini kaydetti.

DENİB Başkanı Kocasert'ten veda
banner240

TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, 8 yıldır sürdürdüğü DENİB başkanlığı görevini, yarın yapılacak olağan genel kurulda devredeceğini kaydetti.

Kocasert, yaptığı açıklamada, 28 Nisan 2010'ta yapılan Genel Kurul'da oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alarak seçildiğini hatırlatarak, 8 yıldır büyük bir tutku ve heyecanla sürdürdüğü DENİB başkanlığı görevini yarın yapılacak seçimli olağan genel kurulda devredeceğini belirtti.

Hedeflere ulaşma noktasında her daim arkalarında olan üyelerin kendilerini fazlasıyla motive ettiğini ve cesaretlendirdiğini dile getiren Kocasert, şunları ifade etti:

"Üyelerimizin yanı sıra Denizli halkından da gelen olumlu geri bildirimler bizi görevimize çok daha fazla bağladı ve işimizi daha coşkulu gerçekleştirmemize vesile oldu. 2010 yılında başlayan yolculuğumuzda temel gayemiz, Denizli ihracatını ülkemiz ihracatının parlayan yıldızı haline getirmekti. Bu fikirden hareketle çeşitli organizasyonlarla ilimizin katma değerli ihracatını artırmaya gayret ettik. Yeri geldi dünyanın en ünlü basketbolcularına ve şampiyon tenisçilerine Türk havlusu kullandırdık, yeri geldi dünyanın diğer ucunda Denizli leblebisini ve travertenini tanıttık. 20'nin üzerinde farklı ülkede, yaklaşık 50 etkinlikte adımızı duyurmayı amaçladık, Denizlili firmalarımızın iş bağlantıları kurmalarına aracı olduk. Tüm bunları gerçekleştirirken Denizli'yi ve ülkemizi de en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık."

Görev süresi boyunca büyük bir enerji harcayan DENİB Yönetim Kurulu üyelerine ve DENİB'de görev yapan mesai arkadaşlarına teşekkür eden Kocasert, "DENİB bir meslek örgütü. Ancak Denizli'ye aşık bir ekip olarak sadece görev tanımlarımız çerçevesinde kalmadık ve Denizli için de farklı etkinlikler yapma gayretinde bulunduk, ilimize katkı sağlayacağını düşündüğümüz farklı organizasyonlar gerçekleştirdik. ?Bu duygu ve düşüncelerle, ömrüm boyunca Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı olarak görev yapma şerefini ve gururunu yaşayacağımı bilmenizi isterim." ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER