banner249

Degiad Uyardı

Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hakan Urhan’ın ihale sürecinin ardından 27 Kasım tarihinden bu yana komisyon ve yetkililerin olumlu yönde kararının beklendiği Denizli-Aydın Otoyolu ile ilgili basın açıklaması aşağıdaki gibidir.

Degiad Uyardı
banner240

“Son dönemde 4 kez iptal edilen Aydın-Denizli otoyolu ihalesi, 27 Kasım 2018 tarihinde yap-işlet-devret modeliyle tekrar ihale edilmiş ve ihalede iki konsorsiyum teklif vermiştir.

Uzun yıllar içerisinde bölgemizin büyük bir arzusu haline gelen proje ile ilgili ihale komisyonunun ve yetkililerin olumlu karar vermesi yönündeki beklentimiz büyüktür.

Başta tekstil, kablo, mermer, metal ve madencilik olmak üzere pek çok sektörde ihracat yapan şehrimiz için nakliye maliyetleri anlamında büyük fayda sağlayacak olan proje aynı zamanda güzergâhı üzerindeki yerleşim bölgelerinin ulaşım ve trafik problemlerine de büyük katkı sağlayacaktır.

Söz konusu proje İzmir-Denizli aksı üzerindeki Pamukkale, Leodikeia, Efes gibi antik kentler ve önemli turizm merkezlerini birbirine bağlayacak, böylelikle bölge turizmine de büyük ivme kazandıracaktır.

Aydın-Denizli otoyolu projesinin her seçim öncesi şehrimize sunulan ve sonradan unutulan bir seçim vaadi olmamasını diliyoruz. 2019 yerel seçimleri öncesi yapım sözleşmesinin imzalanıp, en kısa zamanda projenin hayata geçirilerek bölgemize ve şehrimize değer katması en büyük temennilerimizden biridir.  Kamuoyuna saygıyla duyururuz”

Hakan URHAN

Yönetim Kurulu Başkanı

           

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER