banner249

DEGİAD'ın yeni başkanı Urhan oldu

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) 27. Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. 340 üyeye sahip DEGİAD yönetim kurulu başkanlığını 153 oy alan Hakan Urhan kazandı.

DEGİAD'ın yeni başkanı Urhan oldu
banner240

DEGİAD 27. Olağanüstü Genel Kurul’u bugün Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Esra Kasapoğlu ve Hakan Urhan başkanlık için yarıştı.

SÖZKESEN’DEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan genel kurulda ilk olarak 13. dönem yönetim kurulunun hazırladığı DEGİAD tanıtıcı videosu katılımcılara gösterildi. Ardından yönetim kurulu başkanı Melek Sözkesen, görev aldığı süre boyunca yaptıkları çalışmaları aktaran bir konuşma gerçekleştirdi. Sözkesen, konuşmasının son bölümünde başkanlığı süresince desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarına övgü dolu sözlerle teşekkür etti.

Genel Kurulda son yönetim kurulu üyelerine plaketler sunulurken, DEGİAD’ın yeni üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekildi. Seçime geçilmeden önce divan kurulu seçimi, yönetim kurulu çalışma raporunun oylaması, faaliyet raporunun oylanması, denetleme kurulunun çalışma raporunun oylanması, tahmini bütçenin onayı ve üye aidatlarını görüşülmesi gerçekleştirildi. Başkan adayları Esra Kasapoğlu ve Hakan Urhan’ın konuşmalarının ardından geçilen seçimde Hakan Urhan DEGİAD’ın yeni başkanı oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER