banner249

Cumhur ittifakı ile daha güçlü bir Türkiye

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Çameli’deki vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

Cumhur ittifakı ile daha güçlü bir Türkiye
banner240

MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Çameli’nin Belevi Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MYK üyesi Milletvekili Adayı Gülay Özcan ve AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Oymak ile katıldığı iftar programında konuşan Uz, “24 Haziran’da Türkiye tüm dünyaya önemli bir mesaj verecek, Cumhur İttifakı ile daha güçlü bir Türkiye yola çıkacaktır” dedi.

‘Her Zaman Ülkemizi Sevda Bildik’

Çameli halkının Cumhur İttifakına tam destek vereceğine inandığını belirten genç Milletvekili Adayı, “Partimiz her zaman vatandaşlarını ve ülkesini düşünen bir ideoloji ile hareket etmekte. Bunu 15 Temmuz günü başta olmak üzere birçok kez gösterdik. Ak Parti ile kurduğumuz Cumhur İttifakıda tamamen ülkemizin çıkarları ve refahı için kurulmuştur” açıklamalarında bulundu.

MHP'nin mecliste daha güçlü bir kadro ile yer alması gerektiğini belirten Uz, “35 vekilimiz ile destanlar yazdık. Ülkemizin geleceği için atılan adımlarda hep başrol oynadık. Her zaman ülkemizi sevda bildik. 35 tane birbirinden kıymetli milletvekili bunları yapabiliyor ve ülkesi adına büyük hizmetlerde bulunabiliyorsa daha güçlü bir kadro ile mecliste yer alan MHP vekilleri ve bunun yanında İttifak ortağımız Ak Partili vekiller ile birlikte vatan, millet, devlet ve bayrak adına daha büyük hizmetleri sunabilir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin çok daha üstüne çıkartabilir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER