banner249

Çivril doğalgaza kavuşuyor

Denizli’nin Çivril İlçesi Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret eden Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukcu Çivril’e doğalgaz ile ilgili müjde verdi.

Çivril doğalgaza kavuşuyor
banner240

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın girişimleri sonucunda ilçeye doğal gaz getirilmesi konusunda Enerya Enerji Şirketi ile görüşmeler yapılarak, ilçede bir takım incelemelerde bulunuldu.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın yoğun girişimleri neticesinde Çivril, doğal gaza kavuşuyor. Türkiye'nin enerji dağıtım sektöründe en önemli şirketlerinden biri ve Türkiye'nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji Şirketi ile Belediye Başkanı Vural, arasından görüşmeler yapılarak, ilçede bir dizi incelemelerde bulunuldu. Yıllardır beklenen bu müjdeli çalışmanın ilk adımını attıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, " Bugün Çivril olarak ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Enerya Enerji Şirketi ile yaptığımız toplantı olumlu geçti. Böylelikle doğalgaz için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Doğal gazın ilçeye kazanımı ile birlikte hava kirliliği en aza indirgenmiş olacak. Bunun yanında aile ve Çivril'imizin bütçesine katkı sağlanmış olacaktır. Şimdiden Çivril'imize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER