banner249

"Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin devam eden ve hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" dedi.

"Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir"
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin tamamlanan ve devam eden projelerini incelemek üzere Çivril ilçesini ziyaret etti. Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Çivril Belediyesini ziyaret eden Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Çivril’in gerek merkezi yatırımlarla, gerekse Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla bambaşka bir kimliğe ulaştığını kaydetti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçe ve 622 mahalleye hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemizin yaptığı hizmetlere baktığımızda; Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir” dedi.

“Denizli’de ne varsa, Çivril’de o olacak’ demiştik”

Çivril’in altyapısının baştan aşağı yenilendiğine işaret eden Başkan Zolan, “Söz vermiştik, ‘Denizli’de ne varsa, Çivrilimizde de o olacak’ demiştik. O sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Çivril’in Cumhuriyet Caddesi’nde yürüdüğümüzde, Denizli’nin Gazi Bulvarı’nda yürümekten farkı yok” dedi. Çivril’e gerçekleştirilen yatırımları anlatan Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hem Ege’de hem de Türkiye’de örnek bir belediye olduğuna dikkat çekti. 

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Çivril’de tamamlanan altyapı, üst yapı ve devam eden Çivril Meydanı çalışmalarını da inceleyen Başkan Osman Zolan, esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Osman Zolan, yoğun ilgiye teşekkür ederek, “Sizlerin sabrı ve güveniyle verdiğimiz sözleri tutmaktan dolayı mutluyuz. 'Çivril, parmakla gösterilecek' demiştik” diye konuştu. Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Başkan Zolan, Başkan Ertuğrul Mutlu ve oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

“Çivril tarihinde görmediği hizmeti gördü”

Daha sonra AK Parti Çivril İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, “Şükürler olsun, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Çivril’e sık sık gelmek bize nasip oldu. Gerek hükümetimizin gerekse Büyükşehir Belediyemizin Çivril’de gerçekleştirdiği çok güzel hizmetler var. Burada hem hükümetimiz, hem Büyükşehir Belediyemiz ve hem de Çivril Belediyemiz hizmet destanı yazmıştır. Çivril tarihinde görmediği hizmeti görmüştür” dedi. Çivril’de gerçekleştirdikleri yatırımları anlatan Başkan Zolan, “Biz geleceğe hizmet edecek eserler bırakmak zorundayız. O zaman emanete sahip çıkmış oluruz. Kendi ikbalimiz için değil, Çivrilimizin, Denizlimizin geleceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

“Çivril’de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak.”

Alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılan Haydan Mahallesini de ziyaret eden Başkan Osman Zolan, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Haydanlı vatandaşların büyük sevgi gösterisi sunduğu buluşmada konuşan Başkan Osman Zolan, “Burada altyapı yoktu, çok şükür altyapıya girdik ve kanalizasyon hatlarında sona yaklaştık. Hakkınızı helal edin, güzele kavuşmak için bazı zorluklar görmek gerekiyor” dedi. Yapımında sona gelinen Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni de inceleyen Başkan Zolan, “Çivril’de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak. Hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız bu güzel tesisten en kısa sürede faydalanmaya başlayacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER