banner249

Çameli, otobüs terminaline kavuşuyor

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başladığı otobüs terminalini tamamladı. Modern terminal kısa süre içinde hizmete açılacak.

Çameli, otobüs terminaline kavuşuyor
banner240

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent genelinde yatırımlarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler kazandırıyor. Bu kapsamda Sarayköy ilçesine modern bir terminal binası kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Çal ve Honaz ilçesine de modern bir otogar kazandırmak için çalışma başlattı. Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'ni tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi bölgeye hizmet verecek modern bir tesis kazandırdı. Bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehanenin yer alacağı Çameli İlçe Otobüs Terminali kısa süre içinde hizmete açılacak.

"Bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çameli’nde en büyük ihtiyaçlardan birinin otobüs terminali olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Şükürler olsun başladığımız  bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz 'söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getiririz inşallah. Milletimizin emanetini, bize duyduğu güveni hakkıyla yerine getirmek için koşmaya devam ediyoruz. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Terminalimiz şimdiden ilçemize, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER