banner249

Çal Garası’nın 60 yaşındaki maratoncusu

Çal Belediyespor formasıyla ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan 60 yaşındaki ultra maratoncu Ali Karagündüz, 2018 yılında yaşadığı sakatlığa rağmen 1882 kilometre koşu yaptı.

Çal Garası’nın 60 yaşındaki maratoncusu
banner240

Emekli astsubay Ali Karagündüz, 2018 yılında yurt içi ve yurt dışında 9 yarışa katıldı. Bu yarışların tamamını bitirdi, bir çoğunda derece yaptı. Çal Garası formasıyla koşan ultra maratoncu Karagündüz, “Doğduğum toprakların kulübü olan Çal Belediyespor formasıyla yurt içi ve yurt dışında koşmak bana gurur veriyor. Göğsümde Çal ismini taşıyorum. Girdiğim her maratonda tüm Çallılar’ın sorumluluğunu hissediyorum. Kulübümüzün adını son yıllarda duyuran  Belediye Başkanımız Fethi Akcan ve  kulüp başkanımız Adnan Tatar’a bir Çallı olarak yürekten teşekkür ediyorum ” dedi.

Karagündüz, 60 yaşında olduğunu hatırlattı, “Ömrüm oldukça koşmaya devam edeceğim. Geçen yıl Almanya’daki koşuda 80 yaşındaki maratoncu koşuyu tamamladı. 60 lı yaşlarda vücut daha dirençli hale geliyor. Çal Belediyespor ve Çal’ın adını ulusal ve uluslararası yarışmalarda duyurmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER