banner249

Çal Garası’nda transfer rüzgarı

Bu sezon Denizli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çal Belediyespor, iki önemli ismi daha kadrosuna kattı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Malili 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu kendisi transfer ederek kulübe armağan etti. 1.90 boyundaki golcü Ceyhun Çağlar’da Çal Garası’na imza attı.

Çal Garası’nda transfer rüzgarı
banner240

Belediye Başkanı Fethi Akcan, geçen sezon Uşak Vefa ve Bozdağan Belediyespor formaları giyen Malili genç orta saha oyuncusu Ladji Balahira’yı Bölgesel Lig maçlarında izledi ve çok beğendi. Bu futbolcuyla temasa geçen Akcan, Balahira’yı kulübe kazandırmak için bir süre önce harekete geçti. Balahira’yı Çal’a davet eden Akcan, genç futbolcunun imza atmasını sağladı. Balahira, “Çal’ı çok sevdim. Tenimin siyah olması nedeniyle herkes bana Çal Garası demeye başladı. Kendimi Çallı gibi hissediyorum” dedi.

CEYHUN’DA İMZALADI

Samsunlu olan ve profesyonel ligler ile Bölgesel Amatör Lig takımlarında forma giyen golcü oyuncu 28 yaşındaki Ceyhun Çağlar’da Çal Belediyespor ile anlaştı. Deneyimli oyuncu, atacağı gollerde Çal’ın şampiyonluğuna katkı vermek istediğini söylerken, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Arağımız golcüyü bulduk. Ceyhun’un katkısı fazla olacaktır. Önemli isimler transfer ettik. Birkaç takviye daha yapıp transfere nokta koyacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER