banner249

Çal Garası, futbola döndü

Denizli Süper Amatör Küme’de lig ikincisi olan Çal Garası’nda gözler yeniden futbola döndü. Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Türkiye genelinde olduğu gibi bizler de yerel seçimlere odaklanmıştık. Seçim bitti, hayırlı olsun. Artık futbola ağırlık verip şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Çal Garası, futbola döndü
banner240

Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, sezonun bitimine 3 hafta kaldığını hatırlattı “Lider Sarayköyspor ile aramızdaki 2 puan farkın kapanması kalan maçlarda zor görünüyor ama futbol her türlü sonuca gebe. Biz kalan üç maçımızı kazanıp liderin yenilmesini bekleyeceğiz. Sezonu lider tamamlamaz isek, Bölgesel Amatör Lig’e yüksel maçı oynayacağız. Sonuçta Bölgesel Amatör’e yeniden yükselmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Şampiyonluktan vazgeçmiş ya da kopmuş değiliz” dedi.

Yerel seçimler nedeniyle kamuoyunun bir süredir adeta futboldan koptuğunu hatırlatan Tatar, Pazar günü sahalarında Sarayköy 1926 ile oynayacakları maça tüm taraftarlarını davet etti, “Türkiye genelinde olduğu gibi bizler de yerel seçimlere odaklanmıştık. Seçim bitti, hayırlı olsun. Pazar günü taraftarlarımızı Çal Stadı’na bekliyorum. Güzel bahar havasında Çallılar bir arada olmanın, takımdaşlığın, futbolun tadını çıkarsın” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER