banner249

Büyükşehir gönül sofralarında vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor

Her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofralarında vatandaşları bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez 2 mahallede birden kurduğu iftar sofrasında 5 bin kişiyi ağırladı.

Büyükşehir gönül sofralarında vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor
banner240

Her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofralarında vatandaşları ramazanın manevi atmosferinde buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez 2 ayrı mahallede iftar sofrası kurdu. Bağbaşı ve Zeytinköy mahallelerinde düzenlenen iftar programlarına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler ilk olarak Zeytinköy Mahallesi'ndeki düzenlenen iftara katılarak vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. Buradan Bağbaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftara katılan Başkan Zolan ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Öte yandan aniden bastıran yağmur nedeniyle Kayıhan Kapalı Pazaryeri’nde de iftar sofrası kuruldu, isteyen vatandaşlar servislerle buraya taşındı. Başkan Zolan buradaki vatandaşları da yalnız bırakmayarak ramazanlarını tebrik etti.

“Beraber ıslandık yağan yağmurda”

Yağmur altında vatandaşlara seslenen Başkan Osman Zolan, “Allah'ım hepinizin tutmuş olduğu oruçları, yapmış olduğu ibadetleri kabul etsin. İnşallah böyle rahmet gibi bereketli olsun. Bu güzel, mübarek günlerde herkes herkes için dua etsin. Allah'ım bizleri önce bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ne ardından da bayrama ulaşmayı nasip etsin” dedi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Osman Zolan, Bağbaşı ve Zeytinköy'ün ardından aniden bastıran yağış nedeniyle Kayıhan Mahallesi'nde de iftar sofrası kurduklarını anlatarak, "Bugün aslında 3 noktada iftarımızı gerçekleştirmiş olduk. Vatandaşlarımızla beraber ıslandık yağan yağmurda, beraber orucumuzu açtık. Şükürler olsun, bereket, rahmet diliyoruz. Ramazanımız güzel geçiyor. İnşallah bu daim olsun, Allah'ım bizleri tekrar ramazana kavuştursun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER