banner249

Büyükşehir başkanlarından Doğan’a ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, makamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Kayalar’ı ağırladı. Başkan Doğan, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Başkan Böcek ve Başkan Kayalar’a teşekkür etti.

Büyükşehir başkanlarından Doğan’a ziyaret
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Kayalar, Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım ve Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri katıldı. Başkan Böcek ve Başkan Kayalar, Denizli merkezde belediye başkanlığı yapan ilk kadın olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Bir süre görüşen başkanlar, ilçedeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Görüşme sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Kayalar’a gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, hediyeler verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER